It didn't fix anything...?

Any questions or comments about The Alter Bridge Nation website and forums can be posted here.
Post Reply
User avatar
AlterBlade
White Knuckled
Posts: 280
Joined: Mon Jun 18, 2012 12:00 am
Location: Chicago, Illinois

It didn't fix anything...?

Post by AlterBlade »

I got the dreaded SQL error today, all day, trying to come on the website.

Death is upon us?
Image
Vote: AlterBlade

User avatar
psycosquirrel789
Hardcore TABN'er
Posts: 810
Joined: Mon Jun 18, 2012 12:15 am

Re: It didn't fix anything...?

Post by psycosquirrel789 »

I've slowly started getting more errors unfortunately. It was down all day for me too. I wonder what the issue is?

User avatar
Andy92
You Waste Your Time
Posts: 13757
Joined: Sun Jun 17, 2012 11:52 pm

Re: It didn't fix anything...?

Post by Andy92 »

I think the SQL server to our host crashed today or something.
anguyen92 wrote:Oh well. Deal with it.

User avatar
ThravRande
Burn It Down
Posts: 2293
Joined: Mon Jun 18, 2012 12:03 am
Location: Alabama

Re: It didn't fix anything...?

Post by ThravRande »

:tear
Image
Myles Kennedy wrote:I think you're as sharp as.... whatever's sharp.

User avatar
AB23
Still Remains
Posts: 7781
Joined: Mon Jun 18, 2012 1:04 am
Location: I honestly don't know

Re: It didn't fix anything...?

Post by AB23 »

:goddammit
Image

User avatar
Andy92
You Waste Your Time
Posts: 13757
Joined: Sun Jun 17, 2012 11:52 pm

Re: It didn't fix anything...?

Post by Andy92 »

I'd rather have a long outage once in a while than it constantly moving slow though personally. It is frustrating, but hopefully it was a fluke.
anguyen92 wrote:Oh well. Deal with it.

User avatar
ThravRande
Burn It Down
Posts: 2293
Joined: Mon Jun 18, 2012 12:03 am
Location: Alabama

Re: It didn't fix anything...?

Post by ThravRande »

truth
Image
Myles Kennedy wrote:I think you're as sharp as.... whatever's sharp.

awesomeindeed
Brand New Start
Posts: 11
Joined: Tue Jul 17, 2012 3:57 pm

Re: It didn't fix anything...?

Post by awesomeindeed »

Nevermind... all fixed.

User avatar
Ryan
Blood Machines
Posts: 29806
Joined: Thu Jun 14, 2012 12:41 am
Location: Los Angeles
Contact:

Re: It didn't fix anything...?

Post by Ryan »

Hardware failure. Our host company replaced the hardware and all is good now.

It was a bunch of hard drives that crashes.
Photobucket cash grab.

User avatar
Jim
Blood Machines
Posts: 24225
Joined: Thu Jun 14, 2012 5:16 am
Location: That's Right!

Re: It didn't fix anything...?

Post by Jim »

Apologies.
Image

Post Reply