Does anyone have trouble in Chrome?

Any questions or comments about The Alter Bridge Nation website and forums can be posted here.
User avatar
Fish Tacos
Burn It Down
Posts: 2666
Joined: Sun Jan 26, 2014 12:52 pm
Location: noʎ puᴉɥǝq ʇɥƃᴉɹ

Does anyone have trouble in Chrome?

Postby Fish Tacos » Fri Nov 28, 2014 1:25 am

I've noticed that I can't navigate between thread pages while in Chrome. It seems to have started in the past few weeks.

I can browse the forums just fine, but once I'm within a thread, the hyperlinks don't exist over the page numbers at the bottom of the page, and I have to go back to the bottom level forum, and click the page number listed there or edit the URL. When I go to Internet Explorer (barf) it works fine.

Anyone else experiencing this? Do any of the admins know if this could be a symptom of Ad-Block Plus?
Image

User avatar
Ryan
Blood Machines
Posts: 29745
Joined: Thu Jun 14, 2012 12:41 am
Location: Los Angeles
Contact:

Re: Does anyone have trouble in Chrome?

Postby Ryan » Fri Nov 28, 2014 5:26 pm

I don't use Chrome. :shrug
Photobucket cash grab.

User avatar
Timotheus
Little Belgian Waffle
Posts: 16033
Joined: Mon Jun 18, 2012 3:52 am
Location: Belgium シ

Re: Does anyone have trouble in Chrome?

Postby Timotheus » Fri Nov 28, 2014 5:36 pm

I use chrome and I don't have any problems.
Image

User avatar
abw1987
Blood Machines
Posts: 8684
Joined: Thu Jun 14, 2012 9:27 am
Location: Flipadelphia
Contact:

Re: Does anyone have trouble in Chrome?

Postby abw1987 » Mon Dec 01, 2014 11:32 am

I just did some testing in Chrome and was unable to reproduce the issue. Are you running the latest version of Chrome?
Image

User avatar
Fish Tacos
Burn It Down
Posts: 2666
Joined: Sun Jan 26, 2014 12:52 pm
Location: noʎ puᴉɥǝq ʇɥƃᴉɹ

Re: Does anyone have trouble in Chrome?

Postby Fish Tacos » Wed Dec 31, 2014 1:20 am

I can't figure it out. It was happening for a while and then I forgot about it but it doesn't happen anymore. Hmmm, weird. Maybe it was happening on my virtual machine at work but I'm pretty sure I have to use IE on the VM.

Oh well, I don't suppose I could request instead that the post-login screen changes back to the page I logged in from instead of going to the main page?
Image


Return to “Site Announcements and Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest