Page 1 of 1

Archives not working?

Posted: Fri Jan 25, 2013 2:38 pm
by MidnightToker
Is anyone else having trouble viewing the archived forum? Or is it just me?

Re: Archives not working?

Posted: Fri Jan 25, 2013 2:55 pm
by abw1987
Yeah it's not loading for me either right now. Another example of the instability which led to us to retire the board. Ugh...

Re: Archives not working?

Posted: Thu Feb 14, 2013 12:53 pm
by anguyen92
So has this problem been fixed yet or is it going to be fixed?

Re: Archives not working?

Posted: Sun Feb 24, 2013 2:39 pm
by Timotheus
Was trying to look an old post up today.. :(

Re: Archives not working?

Posted: Wed Feb 27, 2013 3:40 pm
by Jim
Sorry guys, working on it

Re: Archives not working?

Posted: Sat May 25, 2013 9:46 am
by Desi
Any new informations about the archived forum? I really would like to get through some old posts. :) Thanks.

Re: Archives not working?

Posted: Sun May 26, 2013 6:48 pm
by Ryan
I don't know what the hell is going on with them. There is a sort of workaround though. The Internet Archive Wayback Machine.

http://web.archive.org/web/201204301034 ... om/forums/

Re: Archives not working?

Posted: Mon Nov 04, 2013 10:24 am
by abw1987
Great news! The archived forums are back online.

Apologies for how long it took to get this working again. Turns out it was just a corrupted server cache that needed to be cleared.

Enjoy! :cheers

http://thealterbridgenation.com/forumsarchive/

Edit: also, I've decided to keep the search function disabled for now. Apparently the old forums are so large that any searches cause an enormous strain on our server. Since we share our server with other websites, it ends up impacting their performance whenever someone does a search on our old forum. Now that the forum is viewable again, hopefully Google/Bing will be able to quickly rebuild their indexes, which you would be able to use for targeted searches.

Re: Archives not working?

Posted: Mon Nov 04, 2013 9:00 pm
by austinjhnsn
Holy cow. Are the people with 16 million posts on the old forums legit? That's bonkers!

Re: Archives not working?

Posted: Mon Nov 04, 2013 9:23 pm
by anguyen92
I don't know where you got the 16 million posts. But, all I can remember was that I only made probably less than 200 posts in the old boards and most of them were not very good. Heck, that was a time before I incorporated more and more commas in my sentence.

Edit: Wow, only 103 for me. All of them were probably pretty bad.

Re: Archives not working?

Posted: Mon Nov 04, 2013 9:25 pm
by austinjhnsn
Sign in with your old account name and look at the members list... And there were so many people with 1K+ posts on that board that aren't even here now... Dang. AB23 only had 200ish posts...

Re: Archives not working?

Posted: Mon Nov 04, 2013 9:28 pm
by anguyen92
Hmmm, I'm thinking the top two posters in the old boards were probably hacked or something. There's no way I believe two posters had 16.7 million posts while Ryan and Jim were only at 23k and 16k posts, respectively.

Re: Archives not working?

Posted: Mon Nov 04, 2013 9:29 pm
by Ryan
exactly our point...lol

decay was milosalterbridge701 and had 500 something posts as well.

i had over 23k, but that was spanning the course of the site, 2005-2012, 8 years.

Re: Archives not working?

Posted: Mon Nov 04, 2013 9:31 pm
by Ryan
i had the most. dan deleted all of his posts and when he did, it showed that weird 16 million number and it never changed even when he came back and posted here and there.

not sure who that other person is, other than maybe an alter he had.

Re: Archives not working?

Posted: Mon Nov 04, 2013 10:33 pm
by Andy92
I like how I'm forever archived with the rank of "Freeloader" and zaz gets "Where Am I? Hey TomTom, HELP!!"

Re: Archives not working?

Posted: Mon Nov 04, 2013 10:40 pm
by Andy92
Image

Re: Archives not working?

Posted: Mon Nov 04, 2013 10:51 pm
by Ryan
Andy92 wrote:I like how I'm forever archived with the rank of "Freeloader" and zaz gets "Where Am I? Hey TomTom, HELP!!"

classic.

Re: Like middle school.

Posted: Mon Nov 04, 2013 10:53 pm
by zazthespaz
I'm glad I'll be remembered as the guy on that site who "everyone had fun at his expense with"

Re: Archives not working?

Posted: Mon Feb 17, 2014 6:03 pm
by austinjhnsn
Heh. Nevermind